EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy egy körülbelül 7-8 hetes kiscicát el lehet-e már hozni az anyukájától? Már egyre kevesebbet szopnak, esznek kis száraz tápot is, kis darabra vágott párizsit, illetve tejet is isznak.

Előre is köszönöm a választ!

2015.10.13

Állatorvos

Ennyi idős kiscicát nyugodtan hazavihet. Párizsit és tejet ne adjanak a kölyöknek. A párizsi összetétele egyáltalán nem felel meg egy növekvő kölyök igényeinek, a tejtől pedig a macskák egy része hasmenést kap, mert nem tudják lebontani a tejcukrot. Legjobb, ha prémium minőségű kölyöktápot vásárol (pl.: Select gold, Premiere, Iams, Happy cat, Hill’s, Royal Canin, Real Nature stb.). A házi ételek közül kaphat a kölyök például: túrót, joghurtot, sajtot, tojást, sült vagy főtt húst, rizst, sütőtököt, tésztát, főtt répát…

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem