Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Olyan problémám lenne a 6-7hónapos cicámmal, hogy sokszor nagyon durva, karmol és harap is.. nem tudom hogy játékból vagy miért teszi de csak nálam csinája, mást nem bánt, pedig én vagyok az aki vele van munka után egész nap. Ivartalanítva is van már de változatlan a helyzet. Mitől lehet ez? Játékból csinálja és tudja hogy én vagyok a gazdi és hogy velem ezt szabad?Másnál olyan aranyosan elalszik az ölébe, nálam azt se csinálja

2017.11.02

Állatorvos

Végig kellene gondolni, hogy mit csinál másképpen, mint a többiek. Ha karmol, harap, akkor határozottan szóljon rá, esetleg spriccelje le vízzel (virágpermetező). Soha ne menjen bele durva játékba, mindig hagyja ott, ha nem játszik finoman. Emellett vezesse le a vadászösztönét sok játékkal (botos játék, lézeres játék, apportírozás stb.). Taníthatja is a cicát klikkerrel, jutalomfalatokkal.

Vissza a kérdésekhez