Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Sajnos a kutyámat egy hónapja autóbaleset érte! Imádott autóba utazni de a baleset óta minden autótól fél! A kérdésem az lenne hogy ez már így marad vagy újra fogja szeretni az autózást? Érdemes próbálkoznom vagy hagyjam inkább? Jelenleg egyáltalán nem akar beülni az autóba sőt remeg ha megáll mellettünk egy autó!
Köszönöm válaszát!

2014.04.16

Állatorvos

Nézzük a dolog jó oldalát! A kutya megúszta a balesetet, úgy hogy nem lett maradandó károsodása. Az ilyen kutyákat jellemzően nem üti el többet autó, ami nagyon jó, hiszen a legtöbb baleset nem ilyen szerencsés kimenetelű. Ne erőltessen semmit. A kutya szépen fokozatosan majd újra beleül az autóba a jó programok kedvéért. Próbálkozhat azzal, hogy nem járatja a motort és jutalomfalattal becsábítja a kutyát az autóba. Ha már nem fél, akkor elindíthatja az autót, majd kisebb utakra is elviheti (jó élményhez kösse-kirándulás, séta). Az, hogy tart az utakon lévő autóktól, nagyon jó dolog.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem