Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Szuka kutyám ősszel először tüzelt. Megdagadt a külső nemi szerve (nem jut eszembe a szakszó), valamint megnőttek a cicijei is de csak 1-2 centivel. Már régebben lement a tüzelése, de nem csökkent egyik mérete sem. Én mint laikus az álvemhességet kizárnám, mert az emlői csak 1-2 centit nőttek ugye. Még annyi, hogy azóta néha húzza a fenekét a földön. (Férgesség szintén nem jöhet szóba azt már vizsgáltuk)
Mi lehet a baja?
És ha már írok megkérdezném, hogy mi a véleménye a serene-um tablettáról? Elvileg jó idegességre, szorongásra szilveszter éjszakájára.
Előre is köszönöm!

2017.12.30

Állatorvos

Az álvemhesség időszaka a tüzelést követő 2 hónap. Normális volt a tüzelés? Mutassa meg orvosnak a kutyát, ő majd segít eldönteni, hogy van-e bármi rendellenesség . Egy ivarérett szuka pérája általában nagyobb, mint egy még nem ivarérett állaté.

Ellenőrizni kellene a bűzmirigyeket is hogy nem gyulladtak-e, ürülnek-e rendesen. Sok esetben a bűzmirigy problémák állnak a szánkázás hátterében.

Nekem személyes jó tapasztalataim a Calmex tablettával és a KalmAid tablettával és folyadékkal vannak. Kipróbálhatja a Serene UM tablettát is. Úgyis csak akkor derül ki igazán az ilyen jellegű szerekről, hogy beválnak-e, ha kipróbálja őket, mert jelentős különbségek lehetnek abban, hogy egyes állatok hogyan reagálnak rájuk.

Vissza a kérdésekhez