Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Tehetetlen vagyok a 10 éves labradorommal. Hat hete van neki hasmenése. Az előzmény az, hogy elvittük orvoshoz akihez rendeszeresen járunk és a szívével kezeli. Valószínű felső légúti betegségre adott neki injekciót és másnaptól erős hasmenés jelentkezett nála. Visszavittük, hogy valami baj van és antibiutikum kezelés kapott, de nem mondta meg, hogy probiutikomot kell adni.
A hig vizes székletet elvittük a Mikróbiológia Laborba. Az eredményt megkaptukl. Korokozó baktérium nincs. Aerob normál flóra hiányzik.
A mikrószkopos vizsgálat is negativ.
Viszont a kenetben nagy számban Clostridium látható.

Már a 40 ampulla Normaflórnál tartunk. Étvágytalan lett, fogyott, nehezen fogadja el az ételt, örülök, ha naponta egyszer eszik. viszont rengeteget iszik és igy a probiutikomos vizet is megissza.
Mitévő legyek a segitségét kérem, milyen gyógykonzerveket adjak neki amitől egy kicsit összeszedi magát?
A rizses ételeket nem eszi meg elfordul tőle.

Az orvost nem érem el külföldön van.

Köszönöm a választ. Jné Antónia

2017.12.04

Állatorvos

Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok igazán tanácsot adni. Szerintem jó lenne, ha kutyáknak gyártott probiotikumot kapna (pl.: Florentero). Gyógytápok közül én a Hill’s i/d-t, vagy a Royal Canin intetinal-t ajánlanám. Ha továbbra sincs javulás, akkor mindenképpen más vizsgálatok is szükségesek.

Vissza a kérdésekhez