Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Talált, kb. 9 hónapos cicánkról kiderült, hogy vemhes. 2 hete esett át az ivartalanításon és abortuszon. Szombaton vettük le róla a kisruhát a varratszedés előtt, amit a sebe miatt hordott. A cicijei, amik a ruha alatt voltak, nagyon összeaszalódtak. Olyan, mintha leszáradnának… Kérem, segítsen, ez mennyire normális jelenség, soha nem volt lánycicánk. Fájdalma egyáltalán nincs, és a kiscicák elvétele sem viselte meg lelkileg. Van-e teendőnk? Illetve legyen kedves megírni, hogy így a kiscicák elvétele miatt, milyen hormonális változásokon esik át, mennyi idő, amíg teljesen helyrejön?

2017.08.30

Állatorvos

Mindenképpen mutassa meg a cica emlőit állatorvosnak. Ha az emlők sebesek, szárazak, váladékoznak, fölöttük a bőr nem ép, akkor az semmiképpen nem normális. Egy ilyen műtét után a cicák, ha nincs komplikáció, akkor elég hamar felépülnek, úgy, mint egy olyan ivartalanítás után, amikor a  méh eltávolítása is szükséges.

Vissza a kérdésekhez