Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Új helyre költöztünk a kutyáink miatt, de a közvetlen szomszéd rossz alvó, és az a panasza, hogy nagyon ugatnak a kutyáim éjjel. ( dolgozom, nem tudom mi az igazság) Azt kéri,hogy zárjam be a lakásba őket. A bejárati ajtón van kis ajtó nekik, és ezért költöztünk kertvárosba.
Mit tegyek,hogy ne legyen rossz a viszony a szomszéddal, és kedvenceimet se kelljen bezárnom a lakásba. Nyakörv, esetleg ultrahangos készülék, nem is akarok gondolni a műtétre. De még mindig jobb, mintha megmérgezi őket.
Köszönettel, Dani Csilla

2016.06.25

Állatorvos

Kedves Csilla!

Léteznek olyan nyakörvek, amik , ha ugat a kutya egy apró elektromos impulzust adnak a kutyának, hogy megtanulja, nem szabad ugatni. Ez nem kínzás, alig fáj a kutyusnak, éppen csak egy jelzés,és  a legtöbb kutya 2-3 nap alatt teljesen megtanulja és ne is ugatnak már ha rajtuk van a nyakörv.  Én mindenképpen ezt a megoldást tanácsolom, mert nem végleges és sokkal kíméletesebb, mint a műtét, és a jó szomszédi viszony nagyon fontos, ez a kutyák érdeke is.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem