Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor/Nő/Úr! Van egy 3 lábú cicánk, és még pici korában amputálni kellett a jobb hátsó lábát. És a másik lábán, hátul sebes neki már nagyon régóta, és ott nincs is szőr neki. Az állatorvos nem foglalkozott vele. De minket zavar, a cicát annyira nem zavarja, nem nyalogatja.Ebben kérem a segítségét, hogy mi lehet az, kezeltessük-e ?!

2014.07.17

Állatorvos

Szerintem az ilyesmivel mindenképpen érdemes foglalkozni, hiszen egy állandó seb állandó fertőzésveszélyt jelent. Szerintem érdemes lenne elmenni egy olyan állatorvoshoz, aki alkalmaz lézeres kezelést. A lézer segíthet a nehezen gyógyuló sebek regenerációjában. Lehet, hogy kötés alkalmazása is szükséges lenne, hogy a területet védjük. Lehet, hogy szőr már nem fog nőni azon a területen, de a seb valószínűleg megfelelő védelemmel és kezeléssel begyógyulhat. Léteznek szöveti regenerációt segítő készítmények is (pl.: Aloe Gél).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem