Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Van egy fél éves cicám, aki kezdetben még csak benti macska volt, viszont amióta itt a jó idő, nem tudom bent tartani, mindig kimegy. Pár hétig még csak az udvaron volt, viszont tegnap óta észrevettem, hogy átjár a szomszédba is. Ivartalanított lány macska egyébként.
Az nem zavarna ha az udvaron kóborol, viszont tudna esetleg valami tanácsot adni abban, hogy hogyan szoktassam le a szomszédba járásról? Nagyon féltem…Egyáltalán le lehet? Vannak ilyen macska távolt tartó spray-k ha jól tudom, ez használhat, ha odafújom a szomszéd kerítéséhez?

Köszönöm előre is a segítségét!

2016.04.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Véleményem szerint, bár kipróbálhatja ezeket a sprayket, de egy macskának nem lehet az útjába állni, ha ő menni akar menni is fog. Megtalálja azt a pici lyukat, vagy azt az 5cm-es rést, ahol épp nincs sprayzve és át fog menni, sajnos lehet nem is csak a szomszédba, de távolabb is.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem