Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Van egy 1,5 éves magyar vizslám, aki állandóan “fűvezik”, és kb. három naponta egyben kihány egy nagyobb csomó emésztetlen fűcsomót. Hogy mindezt minden alkalommal hajnali 4-kor teszi, ez nem annyira zavar, mint pl. az a tudat, hogy ez valami egészségkárosodást okozhat nála, mint az embernél a reflux. Egyelőre még a tiltás próbálkozásaim nem jártaj eredménnyel, egész nap meg nem lehetek a nyomában. Van valami megoldás erre a problémára?

Köszönettel:

Jánki Judit

2016.07.24

Állatorvos

Kedves Judit!

Lehet, hogy ez csak egy rossz szokás a kutyusnál, de az is elképzelhető , hogy van valami oka. Ha teljesen a végére szeretne járni, akkor egy nagy kivizsgálást javaslok, hasi ultrahanggal és endoszkópos vizsgálattal. De megpróbálhat neki többször kevesebbet adni, vagy tápot váltani, illetve valamilyen gyomorvédőt adni. Egy állatorvosi vizsgálatot gyógyszerszedés előtt mindenképpen javasolnék. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem