EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Van egy befogadott macskám, van neki 4 cicája (16 naposak). A mai napon fedeztem fel, hogy az anyamacska jobb oldali arcán nincs szőr és mintha sebes lenne érintésre száraz, nem fáj neki ha hozzá érek. Vajon mi okozhatta, hiszen még előző nap nem vettem észre hogy baj lenne. Kell aggódnom hogy esetleg fertőző vagy csak egy csípést kapart el. Közérzetével, étvágyával, a kölykökkel való kapcsolatában változás nem állt be.
Tisztelettel Erdei Tímea

2016.07.29

Állatorvos

Kedves Tímea!

Látatlanban nehéz erre választ adnom. Sok minden lehetséges, csípés, seb, tályog,amit elkapart, külső parazitás megbetegedés, esetlen gomba vagy valami baktérium. Betadinos oldattal próbálja napjában többször lekenni neki, ha nem javul,akkor meg állatorvosi vizsgálat kellene.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem