Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Van egy 10 éves rottweiler keverék kutyánk, 5 napja este etetés előtt lettünk figyelmesek, hogy nem jön ki a helyéről és olyan “furcsa”. Nem akart enni, furcsán ment, az egyik első lába erőtlennek tűnt, a fejét is mintha furcsán tartotta volna. Másnap kijött az állatorvos, lázmérés, vizsgálat adott neki vitamint stb., azt mondta nincs különösebb gond, nem lett jobban evett, ivott de sokkal kevesebbet mint korábban. Eltelt két nap nem javult, aztán tegnapelőtt egy másik állatorvos is kijött megnézte ugyanazt mondta, nincs láz, vitamint adott neki, illetve mondta, hogy adjunk neki mi is. Ma viszont nem jött ki a helyéről, az első lábai nagyon erőtlenek, enni nem evett, inni sem sokat. A Doktornőnek elképzelése van mi lehet a gond illetve előfordult-e praxisa során hasonló, ha igen mennyi idő alatt jöhet rendben a kutyus.

Előre is köszönöm a választ:

Balázs

2018.03.21

Állatorvos

Csak találgatni tudok. Az én érzésem az, hogy gerinc eredetű a probléma, de ezt csak vizsgálatokkal lehetne bizonyítani. Ha megtehetik, akkor vigyék az állatot olyan rendelőbe, ahol végeznek neurológiai vizsgálatot. Valószínű, hogy az állatnak fájdalmai vannak.

Vissza a kérdésekhez