Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Van egy 9 éves retriever kislány kutyusunk.
A jobb első mancsánál lévő ízületénél lehet valami probléma, mert amikor felkel sántikál arra a lábára, és szokta nyalogatni, amiből azt a konzekvenciát vonom le, hogy baj lehet.
Milyen készítményt ajánlana számára, amely segítene az ízületeken?

Válaszát előre is köszönöm!

Egy aggódó Gazdi

2016.02.16

Állatorvos

Ha ez régebb óta fennáll, szerintem mindenképpen indokolt egy röntgen felvétel készítése, hogy kiderüljön mi áll a háttérben. Gyógykezelni csak diagnózis birtokában lehet. Legnagyobb valószínűséggel ízületi kopás, porcprobléma áll a háttérben, ami idős nagyobb testű kutyáknál nagyon gyakori. Ilyenkor a kezelés általában fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentő gyógyszerek kúraszerű adagolásából áll, és porcvédő gyógyszerek ( pl.:  Caniviton Forte, Synoquin, Glycoflex) alkalmazására is szükség van.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem