Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Valószínűleg a 4 hónapos kiscicám megharapta vagy meg is ette a meztelen csigát,mert a szája környékén fehér színű habos ,nyálkás váladék volt amit nem bírtam eltávolítani. Egy idő után saját maga letisztogatta. A kérdésem az lenne,hogy ez valóban a csiga volt-e,vagy esetleg valamilyen betegségre utal. Ugyanis ez már a második eset volt. Mit tanácsolna vigyem el egy vizsgálatra?
Köszönöm!
Pintérné Szilvia

2016.07.19

Állatorvos

Kedves Szilvia!

Látatlanban találgatással nem szeretném félre vezetni Önt, ezért azt javaslom, hogy vigye el vizsgálatra a cicát, nehogy komoly baj legyen. Macskákra azért nem jellemző, hogy meztelen csigákat esznek, de persze minden elképzelhető.Figyelje meg, hogy van e bármi más tünet, mert fontos lesz majd az állatorvosnál.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem