Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Van egy 15 éves puli kutyánk. Nyáron rohamosan leépült, most már nagyon nehezen mozog nagyon sokszor neki megy dolgoknak, nem igazán érzékeli a mozgás terét. Volt már olyan is, hogy leesett a lépcsőről (2 lépcsőfok), mert nem vette észre mennyire a szélénél áll. Arra gyanakszunk, hogy lehet hogy megvakult vagy hályog van a szemén. Nagyon nehezen tud lefeküdni, sokszor szétcsúsznak a lábai. Egy ideje felmerült bennünk a kérdés, hogy lehet nem megfelelő már számára ez az élet minőség, és lehet, hogy jobb lenne neki ha elaltatnánk, de nem nagyon tudjuk, hogy mit tegyünk. Félünk attól is, ha beköszönt a hideg tél akkor mi lesz vele, mert ő kinti kutya. Nem tudom mi lenne a megfelelő döntés számára… Válaszában bízva, köszönettel.

2017.12.16

Állatorvos

Vigyék orvoshoz a kutyát. Beszéljék meg, hogy milyen kezeléssel lehetne javítani az állapotán. Télre rendezzenek be neki egy száraz, huzatmentes, fagymentes helyet. Éjszakára zárják be oda, de nappal is legyen lehetősége bemenni. Próbáljanak meg mindent, ami lehetséges most az önök helyzetében. Önöknek kell döntést hozni egy olyan állatorvos segítségével, aki látja a kutyát.

Vissza a kérdésekhez