Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő,
van egy 11 hónapos tacskó kiskutyám, azt szeretném kérdezni hogy melyik tápot ajánlja neki leginkább. Eddig royal canin fajtatápot kapott, de gondolkodom a váltáson esetleg acana vagy hasonló tápok iránt. Nem allergiás semmire, csak az internetes is eléggé eltérő véleményeket találtam a tápokat illetően.
Válaszát előre is köszönöm
Nóra

2014.04.12

Állatorvos

Sajnos olyan nincs, amit leginkább ajánlok, hiszen a prémium tápok között igazából nem lehet objektív módon különbséget tenni. Ha a kutya széklete normális, megfelelő állagú, az állat jó kondícióban van, szőre fényes, nem hány, akkor igazából nincs ok a tápváltásra. A prémium tápok közül van olyan egyed, amelyiknek egy bizonyos típusú táp nem válik be, míg egy másik igen, de ez tényleg egyéni dolog. Csak annyit tehetek, hogy felsorolok még néhány prémium tápot: Hill’s, Real Nature, Select Gold, Happy Dog, Purina ProPlan, Eukanuba…

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem