EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő,
van egy két hónapos kiscicánk. Egyik napról a másikra teljesen bágyadt lett, nem evett, mozgott semmi. Elmentünk állatorvoshoz, kapott injekciót, pontosan nem tudom mi a neve, de görcsoldót, mert fel volt puffadva, valószínű az alutasakos kajától. Vettünk neki Royal Canin tápot, ami jó gyomor és bélbántalmakra is. Szépen helyre is jött két nap alatt, erre reggelre mind a két szeme teljesen bedagadt. Már nem tudom mi tévő legyek, szegényke egyik nap teljesen vidám, másik nap pedig élni nincs kedve 🙁

2014.06.25

Állatorvos

Nem biztos, hogy a két probléma összefügg. A szemkörnyék duzzanata lehet akár allergiás reakció következménye is (pl.: rovarcsípés). Sajnos vizsgálat nélkül nehezen tudok ebben segíteni. Mindenképpen beszéljen a kezelő állatorvossal.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem