Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
VAn egy 8 hónapos golden retrieverem. Kb másfél hónapja elkezdett sántítani a jobb mellső lábára,az állatorvos szerint a növekedés miatt. Most felnőtt tápot kap egy rövid ideig,de én szeretnék neki adni proenzi 3at is. Milyen időközönként,mennyit és meddig kapjon? (23kg a kutyus)
A másik kérdésem pedig,hogy elég keveset eszik.Soha nem evett sokat. A napi adagját soha nem ette meg. Multifit tápot eszik és házikosztot. Hogyan tudnám az évágyát növelni?
Válaszát előre is köszönöm
Nóri

2014.03.05

Állatorvos

Ha a kutya mindig ugyanarra a lábára sántít, és a sántaság fájdalomcsillapító hatására nem múlik, vagy mindig újra visszatér, akkor feltétlenül szükséges röntgen felvételt készíteni. Növendék kutyáknál vannak olyan speciális váll és könyökproblémák, amelyek korai diagnózisa nagyon fontos, és egyes esetekben műtéti megoldás is szükséges lehet.
Nem baj, ha a kutya nem eszik sokat, ha amúgy jókedvű, normális a széklete, nem hány és nem kórosan sovány. A fejlődő ízületeknek jobb, ha a kutya nem nő hirtelen és nincsen elhízva. Próbálhatnak tápot váltani. Válasszanak egy prémium tápot (pl.: Royal Canin, Select Gold, Real Nature, Eukanuba, Happy Dog, Purina ProPlan, Hill’s stb.) és etessék a korosztályának megfelelő változatát. Egy egészséges kutya étvágyát nem kell növelni, annyit biztosan fog enni amennyire szüksége van.
A porctáplálókkal kapcsolatos véleményemet leírtam a korábbi kérdésének megválaszolásakor.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem