Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!Van egy 10 hetes Berni pásztor kölyök kutyusunk.Helyben csak Friskies tápot tudtam neki vásárolni,amit megeszik,szereti.Viszont mindenképpen szeretném lecserélni az összetétele miatt.Erre alkalmas lehet a MultiFit junior száraz táp?(Rózsaszín csomagos)Vagy szükség lehet egyéb kiegészítőkre?Nem csak tápot kap,főtt ételt is.Előre is köszönöm!Betty

2016.08.06

Állatorvos

Kedves Betty!

Én a növekedési időszakra jobb minőségű állatorvosi tápot szoktam javasolni (Hills, Royal Canin, Eukanuba). Ha anyagilag nem bírják 1-1,5 éves kor után le lehet cserélni egy gyengébb minőségűre is, de addig rendkívül fontos, hogy mi épül be a kiskutyába.Ha jó minőségű tápot kap, egyéb kiegészítőre nincs szükség, sőt, nem is jó adni mást, esetleg porcerősítőt, de calciumot például kifejezetten ellenjavallt.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem