Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Van egy 5honapos bolonese kutyusom ,az lenne a kérdésem hogy evés előtt vagy utána sétáltassam a szobatisztaság mihamarabbi megtanulásának érdekėben?a fogkő ellen milyen jó minòségű tàpot vagy étrend-kiegészítőt tud ajánlani felnőtt korára.3hónapja pusztult el a 3 1/2 éves bolonese kutyusom fogkőlevétel utån 30 órával .ezért fontos a fogkő megellòzése számomra .Kösszönettel Krámer Marianna

2013.10.07

Állatorvos
Evés és alvás után a kölykök sok esetben ürítenek. Fontos, hogy evés után csak rövidebb időre vigye le a kölyköt, ne ilyenkor rohangáljon. ha látja, hogy a kiskutya szagolgat, láthatóan az ürítés helyét keresi akkor ha teheti kapja föl és vigye ki. Jó megoldás még, hogy amikor otthon van, akkor mindentől függetlenül is kiviszi 2-3 óránként. Ha bent piszkít, akkor szóljon rá, de ne szidja meg (elég egy nagyon határozott "Nem!"). Ha kint végzi el a dolgát, akkor nagy dicséret jár!
Fogkő ellen legjobb, ha már kölyök korában rászoktatja a fogmosásra. Van kifejezetten kutyák számára gyártott fogkrém. Vannak táplálékkiegészítők is (pl.: Plaque Off, Orozyme paszta), de ezek hatása nem ér fel a fogmosáséval. Vannak jó minőségű rágószalagok is, amelyeket érdemes rendszeresen használni (pl.: Dentizahn).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem