Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!Van egy 3éves puli -bolonese kutyusom,2-3havonta elkezd remegni,tántorogva járkál,és a nyálát nyeldesi.Ez az állapot csak pár percig tart,közben nyugtatgatom maszírozom.Nagyon sajnálom őt,és eddig azt hittem szorong vagy fél valamitől.A kérdésem hogy mi okozhatja ezt a /görcsrohamot/?Köszönöm válaszát,Ispán Mária

2014.05.05

Állatorvos

Erre a kérdésre csak vizsgálatok után lehet válaszolni. Érdemes vérvizsgálatot végezni, mert egyes szervek funkciózavarai, ionháztartási rendellenességek okozhatnak ilyesmit. Előfordulhat, hogy az epilepszia áll a háttérben. Azt javaslom hogy amikor tapasztalja a jelenséget, akkor vegye videóra (akár mobiltelefonnal), majd a felvétellel együtt menjen állatorvoshoz. Az vizsgáló állatorvos tud majd biztos javaslatokat tenni arra vonatkozóan, hogy milyen vizsgálatokra és kezelésre van szükség.

Vissza a kérdésekhez