Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor!

Szeretném megkérdezni, hogy egy 4 hónapos angol bull terriernek a Pro Plan táp megfelelő? Válthatunk-e ennél olcsóbb tápra? Mi az, amit egy tápnak feltétlenül tartalmaznia kell? Most Brit nevű tápot vettünk neki, az is megfelelő?
Igaz az, hogy a bull terrierek allergiásak lehetnek a csirke húsra?
Köszönöm válaszát.

2011.08.05

Állatorvos
A ProPlan prémium száraztáp, ezért a kutya korának megfelelő változat kielégíti egy növekedésben lévő állat igényeit. Az a véleményem, hogy a kutyát legalább 1,5 (2) éves koráig, amennyiben megengedhetik maguknak célszerű prémium táppal etetni, hiszen ez alatt az idő alatt éri el végleges méretét és a felnőtt kutyára jellemző testalkatát (kistestűek kicsit korábban). Ilyenkor különösen fontos, hogy a lehető legjobb ételt kapja. Prémium tápok a teljesség igénye nélkül: Royal canine, Hill's, Select gold, Happy dog, Pro Plan, Eukanuba. Sajnos minden táp beltartalmát nem ismertem, de azt javaslom, hogy az új táp összetételét hasonlítsa össze az előbb felsoroltakéval, így képet kaphat annak minőségéről. Számos kutyánál előfordul a táplálékallergia, de amíg a kutya széklete normális és nem mutat bőrgyógyászati tüneteket, addig nyugodtan adhatnak neki olyan tápot, amely tartalmaz csirkehúst.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem