Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktorúr/Doktornő! 1,5 éves törpenyuszim ketrecében a kezdetektől fogva lóg a nyalósó, amihez eddig hozzá sem nyúlt. Nagyjából egy hete vettem észre, hogy gyakran és sokáig nyalogatja. Étrendje a szokásos, változatosan etetem, táppal, zöldségekkel, gyümölccsel. Semmilyen más változást nem tapasztaltam nála. A kérdésem az lenne, hogy fennáll-e esetleg bármilyen betegség lehetősége, vagy valamilyen vitamin hiánya, ha igen, mivel pótolhatnám. Alapjában véve a nyalósót sem tudom hogy kezeljem, van ahol szinte kötelezőnek mondják, de olvastam már vesekárosodásról is ezzel kapcsolatban. Válaszát Drazsika nevében előre is köszönöm!

2017.10.04

Állatorvos

Ne adjon a nyuszinak nyalósót. Szerintem vigye el az állatot nyulak gyógyászatában jártas állatorvoshoz és a vizsgálat után meg tudják beszélni, hogy szüksége van-e az állatnak táplálék kiegésztőre és ha igen, akkor milyenre.

Vissza a kérdésekhez