EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor!

Van egy két éves törpe spiccem akinek kennel köhögése van. Kapott három szurit két hete. Amíg a szurikat kapta addig jobban volt. A gyógyszer amit a szurik után kapott nem használt. Visszavittem az állatorvoshoz aki egy másik gyógyszert írt fel. A kutya kedvével, étvágyával semmi baj nincsen. Tudom h aránylag sok időbe telik míg a kutyák kigyógyulnak a kennel köhögésből. De hol jobban hol kevésbé köhög a kutyusom. Érdeklődnék h Ön mit tanácsolna h mit tehetnék még h hamarabb gyógyuljon a kis kutyusom.

2017.10.14

Állatorvos

Valóban heteket is igénybe vehet a gyógyulás. Itt most az a kérdés, hogy javul-e az állat, vagy nem, hogy megtalálták-e a hatékony gyógyszert. Ha a gyógyulás elhúzódik, akkor érdemes mintát venni a légutakból és mikrobiológiai vizsgálatra küldeni azt. Sajnos úgy, hogy nem tudom milyen gyógyszereket kap most, nem tudok készítményt ajánlani. Szerintem hívja fel a kezelő állatorvost és beszéljék meg azokat a dolgokat, amelyek aggasztják, ő sokkal többet tud majd mondani, mint én.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem