Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor!Van egy 8 és fél éves labrador kan kutyánk és egy hasonló korú cicánk is. Mindkettő a szabadban van mivel családi házban élünk hatalmas kerttel. A problémám az, hogy a mai napig nem tudom a kutyából a bolhákat kiűzni és sajnos minket is megtalálnak, a lakásban is találok bolhát. A kutyát piretmixel fújom a macskát pedig Panzi Pet Piret Mixel, de nem szabadulunk az élősködőktől. A kutya házát is fújom, de mindig találok élő példányt. Tavaly előtt nyáron volt egy bolha írtás nálunk, a házat is és a kertet is lepermeteztük de mindig találok még . Nagyon megkeserítik az életünket és a gyerekeket valamint engem is mindig csípnek. Kérem adjon segítséget/tanácsot a hatékony és végleges bolhátlanításra. Nagyon köszönöm válaszát! Heni

2013.12.27

Állatorvos
Tegyen az állatokra jó minőségű hosszú hatású parazitaellenes szert. Például: Kutyának: Foresto, Kiltix, Bolfo nyakörvek vagy Advantix, Duowin, Exspot, Certifect cseppek Macskának: Foresto, Bolfo nyakörvek vagy Frontline combo, Advantage cseppek. Nagyon fontos az alapos takarítás több alkalommal ( a bolhapeték és lárvák a környezetben vannak és sokszor a kifejlett bolhák is). Jó környezeti bolhairtó az Insecticid 2000. Hasznos lehet az első időszakban, ha többféle szert is használnak egyszerre. Az Advocate és Stronghold cseppek pusztítják a bolhalárvákat is (kullancsok ellen sajnos nem védenek), ezek mellé használhatnak egy jó nyakörvet. Sajnos a probléma kulcsa az, hogy megtalálják az összes bolhafészket.
Vissza a kérdésekhez