Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktosnő!
A kis kutyámat elvittem az állatorvoshoz babéziót állapított meg nem volt túlságosan rossz állapotban akkor, kapott imizolt ha jól láttam meg infúziótis de most nagyon rossz állapotba került….fel sem tud állni! A vizeletet nem láttam h barnás lenne! Inni se akar most. Honna tudhaton h esetleg leál a veséje? (egyébként nagyon öreg szegény) Mikor lehet azt mondani h túl van az élet veszélyen?

2016.05.30

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Minél előbb vigye vissza az állatorvoshoz. A babesisosisnak nagyon sok szövődménye lehet. Az egyik leggyakoribb a veseprobléma és az immunhemoliticus anaemia. Mind a kettőt vérvétellel lehet vizsgálni. Infúzióra és további gyógyszeres kezelésre lenne szüksége a kutyusnak, ahhoz, hogy egyáltalán javuljon az állapota. Prognózist látatlanban, pláne diagnózis nélkül nem tudok mondani. Jobbulást! Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem