Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves dotornö.Szeretnék tanácsot kérni.Van egy 3 hetes francia bulldog kiskutyám.Nem tud kakilni.Adtunk neki beöntést 2milit es akkor kakilt is.Hányszor lehet neki beöntést neki adni.Néha tátog és fehéres a nyelve meg a szájpadlása.Azt mondták összeesett a keringése.3 napja kezdödött.Amikor elalszik semmi baja nincs.

2014.05.17

Állatorvos

Ebben az esetben az lenne a fontos, hogy kiderüljön, hogy mi áll a tünetek hátterében, hiszen itt sokkal komolyabb dologról van szó mint egy székrekedés. Lehetséges, hogy a kicsinek van valami veleszületett betegsége (pl.: szívbetegség). Evés után meg kell próbálni masszírozni a kölyök hasát, végbéltájékát langyos vizes vattával, mert ez segíthet az ürítésben. Ha így nem sikerül a kakilás, akkor akár naponta is lehet beöntést adni (nyilván nem ez a cél), amíg nem rendeződik a dolog. Szerencsésebb lenne, ha a kezelő állatorvossal is egyeztetne, hiszen Ő vizsgálta a kölyköt.

Vissza a kérdésekhez