EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr nő! Köszönöm szépen s válaszát! Jelenleg a 4 és fel hónapos cicam fogzik ami miatt egyben nyeli le a tápot és az alutasakos cica eledelt. Emiatt ki szokta hányni. Kedve jo jatszik is. Esetleg most a fogzàst mivel tudnám meg könnyiteni. Tapot kölyök cicaknak váló optinova tappal etetem aminek 75% hus tartalma van,és magas hustsrtamú nedves táppal. Meddig tarthst a fogzás? Ez okozza nem akár ragni? Köszönöm kedves választ

2016.09.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nem szoktunk ilyesmit tapasztalni, hogy a fogzás miatt nem ennének, de minden állat más és más. Egyébként a akár 7-8 hónapos korig is eltarthat.Próbálja a szárazat beáztatni neki, de van, hogy kifejezett a ropogós jó mert masszírozza az ínyt.

Kitartás!

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem