Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves dr. nő! Már egyszer feltettem kérdésemet, de nem kaptam választ. Van egy süket kutyám, egy éves kistestű. Olvastam van egy kutya- hallásvizsgálat, . mennyibe kerülhet? Tudom hogy orvosonként eltérő, de egy körülbelűli árat is elég lenne mondani. A másik pedig nem teljesen állatorvosi, de a süketsége miatt, egy kicsit talán ez is érintett. Nem tud rendesen közlekedni pórázon, egy agyrém. Próbáltam többféle módon tanítani, de sikertelen. Valami tanács ezzel kapcsolatban?

2016.11.09

Állatorvos

Kedves Gazdi! Javaslom ott érdeklôdjön a hallâsvizsgálatról, ahonnan hallott róla. Az interneten biztosan talál olyan állatorvosi rendelôt, ahol végeznek ilyet, esetleg fel lehet hívni az egyiket. Pórázon sétálást úgy taníthatja meg hang nélkül, hogy ha a kutya húz, akkor elindul egy masik irányba.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem