Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr no. Nékem van a 4 honspos baba cicám aki mohon eszik. Este elvittuk orvoshoz ahol torok bél gyulladást állapították meg. De hasmenés nincsen. Es 2 honapja ugyan ez volt a baja. A lenyeg mikor megkapta az injekciot gyogyszert 10perc mulva elkezdet folyni a nyala Es habzani ami kb 40 percig tartott. Orvost elerni mar nem tudtam sehol. Igy a tenyésztő tej adasat javasolta amitol helyre jött. Sajnos papirt nem kaptunk mit kapott. Mi okozta ezt? Es mi az oka az allando torok bél gyulladásnak? Köszönöm valaszat

2016.09.05

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Sajnos így nem tudok mit mondani látatlanban. Ha nem elégedett az orvosával, keressen valaki más állatorvost, aki jártas a belgyógyászat terén. (Állatorvosi Egyetem pl). Mást sajnos nem tudok mondani.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem