Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr nő. tanácsát szeretném kérni. Cicám két napja nem érzi jól magát. Sokat alszik, eszik, de keveset és a felugrás nem nagyon megy neki. Eddig semmi probléma nem volt vele, vidám vadászó cica volt. Félek, hogy valami megcsípte, vagy valami bogarat bekapott. A mosakodása is elnagyolt. Látszik rajta, hogy valami nincs rendben. Minden évben megkapja a védő oltást, a kajáját minden nap frissen készítem, ha nem félixet kap akkor, nagyon szereti a darált pulykacombot zabpehellyel megfőzve. Kérem segítsen mit tegyek. Köszönöm a válaszát. Eszter

2016.07.24

Állatorvos

Kedves Eszter!

Vigye el a cicát állatorvosi vizsgálatra, lehet banális dolog, akár súlyos betegség is ilyen tünetek hátterében. Nem akarok látatlanban példálózni, megijeszteni Önt.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem