Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves dr nő van egy 6 hónapos kiscicám és nem régen diagnoztizálták nálla a májnagyobbodást azóta infúziós kezelésre járunk és diétás ennivalot kap de magától nem eszik csak fecskendövel tudom etetni néha sètálgat dorombol de nagyon le van fogyva. Az lenne a kérdésem hogy mennyi idö kell a máj regenerálódására és hogy van e eséje a cicámnak? Válaszát köszönöm.

2016.02.22

Állatorvos

Többféle májbetegség létezik, és ezek különböző stádiumban lehetnek, ezért én nem mondhatok semmit sajnos a cica állapotáról. Beszéljen erről állatorvosával.Nagyon jó az, hogy meg tudja etetni az állatot, mert az májbetegségek esetén mindig kritikus kérdés. A máj megnagyobbodhat önálló májbetegség miatt is, de egyéb szervek elégtelen működésének következtében is, az is lehet, hogy érrendszeri problémája van (portoszisztémás sönt).  Mivel nagyon fiatal állatról van szó, ezért felmerül, hogy öröklött probléma áll a háttérben. Van olyan szakember, aki kifejezetten a májbetegségek gyógykezelésére és diagnosztizálására szakosodott, ő Dr. Sterczer Ágnes.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem