Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr.Nő/Dr.Úr! Két napja van egy törpenyuszink! 6 hetes. Azt szeretném megkérdezni hogy lehet arról leszoktatni hogy ne a sarok wc-jébe üljön állandóan? Kiveszem, beteszem a házikójába, egy idő után visszamegy! Lehet még nem találta meg a helyét? Azzal jót teszünk, hogy többször kivesszük hogy megszokjon minket is? Köszönettel! Barbarics Erika

2014.04.18

Állatorvos

Az első napokban ne háborgassák sokat a nyuszit, ne emelgessék mindig. Sokat legyenek a közelében, halkan beszéljenek hozzá.  Nagyon jó, ha csendben csak leülnek a ketrece mellé és figyelik a nyuszit. Várják meg amíg az állat közeledik, ha már odamegy Önökhöz a rácson keresztül, akkor nyúljanak be a ketrecébe, próbálják kézből etetni és megsimogatni. Ha a nyuszi már nyalogatja a kezüket, nem rezzen össze a simogatástól, akkor jöhet az óvatos felemelés. Neki most még minden új, hagyják, hogy a saját tempójában ismerkedjen Önökkel és az új helyével.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem