Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr.Nő/Dr.Úr! Törpenyuszit szeretnénk venni! Kicsit tanácstalanok vagyunk! Hallunk mindenfélét! Tényleg nagyon kényes és sokba kerül a tartàsa? Minden nap kell takarítani? Várom válaszát! Köszönöm! Bubics Erika

2014.04.09

Állatorvos

A törpenyuszi tartása nem nagyon drága és azért nem is annyira bonyolult. Számos nagyon jó internetes oldal van, ahol részletesen olvashat a nyuszi helyes tartásáról. Tájékozódjon alaposan! Nehéz megmondani, hogy kinek mi nehéz, mi vállalható, mert ez teljesen egyéni dolog. Hívjon fel tenyésztőket, beszélgessen Velük, látogasson el több tenyészetbe. Ha már minden információt begyűjtött, akkor felelősen fog dönteni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem