Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr. Nő/Úr!

Van nekem egy dzsungáriai törpehörcsögöm (Benji), arra lettem figyelmes, hogy a füle mögött és a hátán apró sebek jelentek meg, mintha csípések lennének és a mellkasán már majdnem teljesen kihullott a szőre, atkára gyanakodtam és az egyik állatkereskedésben kaptunk is egy szert, amit 1 liter vízben fel kellett oldani 2-3 naponta pedig bekenni vele, de már lassan két hete csinálom az eljárást, de sajnos nem igazán veszek észre változást. Tudna nekem mondani olyan kezelést, ami biztosan kigyógyítaná?

Köszönettel:
Edina

2014.12.17

Állatorvos

Fontos lenne tudni, hogy milyen készítményt kapott. Az SH-Rodemectin cseppek például hatékonyak külső élősködők ellen. Nagyon fontos az állat tartási helyének alapos tisztítása és a jelenleg használt alom (teljes csomag) cseréje és egy új beszerzése. Szerintem mutassa meg a hörcsögöt állatorvosnak, hogy kiderüljön, hogy valóban parazitákkal állunk-e szemben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem