EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr.nő!
Van egy 5 éves jorkim, márciusban lesz 6. Eddig évetne 2 db oltást kapott, egy veszettség ellenit, és egy kombináltat. Idén aztmondta az orvos, hogy elég a veszettség elleni, jovőre fogja csak a kombináltat kapni. Furcsáltam, ez valóban igy van?

2018.01.15

Állatorvos

A veszettség elleni védőoltás kötelező. A kombinált oltás beadásának gyakoriságát változtathatja az állatorvos a járványtani helyzet és a kutya életmódjának, oltási előzményének ismeretében. Vannak országok, ahol csak 3 évente adnak kombináltat. Én ezt úgy értékelem, hogy nyugodtan bízzon még jobban az állatorvosában, mert ebből látszik, hogy igazán az állat érdekeit nézi és nem akar feleslegesen oltani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem