Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr.úr! Bishon Havanese kutyánk vemhes,ebben az állapotában lehet-e fürdetni?

Köszönöm válaszát! Az az igazság hogy fürdetésnél és szárításnál mindig reszket,de nem ugrál vergődik…,nem tudom ez ártalmas lehet-e vemhességére…,most 4.hetes állapotban van..

2012.04.17

Állatorvos
A stressz soha nem tesz jót a vemhességnek.... Ugyanakkor nyilván rendbe kell tenni az állatot. Inkább most fürdessék meg gyorsan, kíméletesen, mint később. A kutya valószínűleg a fajtájából adódóan azért hozzá van szokva a kozmetikai beavatkozásokhoz, ezért ha remeg is, alapvetően tudja miről van szó.

Kedves Dr.úr! Bishon Havanese kutyánk vemhes,ebben az állapotában lehet-e fürdetni?

2012.04.15

Állatorvos
Ha a kutya egészséges és a vemhesség még nem nagyon előrehaladott, akkor semmi akadálya fürdetésnek. Csak akkor nem javaslom a fürdetést, ha a kutyát nagyon stresszeli ez a helyzet és vergődik. Ha rendszeresen probléma nélkül fürdették eddig is, akkor most sem lesz baj.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem