EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr.Úr, Dr.Nő! Van egy dzsungáriai hörim! Észrevettem hogy a jobb füle nagyon vörös, kihullott egy részén a szőre, egy picit a kihullott résznél duzzadt! Rázta a fejét és vakarozik! Betadinnal és gentamicin kenőccsel kenegetem két napja! Úgy látom hogy már a kihullott résznél mintha szebb lenne de a füle még mindig vörös! Mi lehet a baja? Mit csináljak? Várom mielőbbi válaszát! Köszönöm szépen!

2014.04.08

Állatorvos

A leírt tünetek gyulladásra utalnak, ennél többet nem lehet mondani. A gyulladás okát így nem lehet megállapítani, lehet sérülés miatt vagy akár baktériumos vagy gombás fertőzés is okozhatja. Ha a terület 4-5 nap alatt lenyugszik, akkor az Ön által használt szer hatékony a kórokozó ellen. Ha nincs javulás, akkor vigye orvoshoz a hörcsögöt, mert akkor gyógyszert kell váltani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem