Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr úr/nő. Szeretném megkérdezni hogy vegyem rá a cicám hogy egyen. Ő 3és fél éves perzsa cica, most 4 napja egy 3 hónapos kiscicát szintén perzsát fogadtunk be hozzá. Az a gondom hogy fél a kicsitől mert az fúj rá, de közel megy hozzá, ismerkedne. Ő kerüli és lassan sompolyogva közlekedik. Adok nekik Kalm aidot, külön zárni nem tudom őket. Mit tudok tenni. Mindkettőt simizem, szeretetem. A nagy nem eszik.

2018.01.20

Állatorvos

Próbálja ki a Feliway párologtatót. Sajnos vannak cicák, amelyek nagyon rosszul viselik, ha új állat költözik a jól megszokott kis életükbe, területükre. Ez komoly stressz lehet. Reméljük a türelem és az idő sok mindent megold. Nagyon fontos, hogy mindkét cicának legyen saját búvóhelye, saját wc-je, saját tálkája. Próbálja külön etetni az állatokat. Ha a nagy cicát eteti, akkor tartsa távol a kicsit az első időszakban.

Vissza a kérdésekhez