Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr. Úr!
1 éves cicám egyik szeme könnyezik, szinte csorog belőle a könny. Ezzel a szemével hunyorog, inkább zárva tartja. Egy napja vettem észre. Nem szobacica, esetleg másik macskától kaphatott el valamit? Válaszát előre is köszönöm.

2011.04.28

Állatorvos
A legvalószínűbb az, hogy a cica szaruhártyája megsérült (pl.: másik macska belekarmolt). A szaruhártyasérülés nagyon fáj, ezért hunyorog. Ilyenkor antibiotikum tartalmú szemcseppet kell nagy gyakorisággal az állat szemébe csöpögtetni, illetve javasolt a szaruhártya regenerációját segítő gél és fájdalomcsillapító alkalmazása. Érdemes mielőbb állatorvos segítségét kérni, mert a kezeletlen szemsérülés maradandó károsodásokat okozhat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem