Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Dr. Ur/Nő! Nemrég vettem egy bolha elleni készítményt(dr. pet spot on) a cicámnak.És semmiféle használati utasítás nincsen hozzá.Csak annyi hogy hogyan kell alkalmazni. Az én cicám 7 hetes és nem tudom hogy a készítményt rácseppenthetem e vagy hogy mennyit tegyek rá. Nem lesz esetleg baja tőle ha mindet rácseppentem? A boltban azt mondták hogy nem lesz tőle semmi baja de pontosan ők sem tudják, mivel nincs bővebb termékleírás. Előre is köszönöm válaszát.

2014.06.11

Állatorvos

Olyan terméket soha ne használjon ilyen fiatal állatnál, amelyiknek nem szerepel a termékleírásában, hogy ez biztonságos. A komoly gyógyszergyárak pontosan feltüntetik a termékleírásban, hogy milyen életkortól és milyen testtömegtől alkalmazható a szer. Az Advocate csepp például 9 hetes kortól, a Frontline csepp pedig 8 hetes kortól alkalmazható. Ilyen fiatal cicára én a Frontline sprayt ajánlanám, ami már 2 napos macskakölyköknél is használható.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem