Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves dr nő ! Van egy gyönyörű skót lógófülű cicám aki nagyon válogatós csak a Félix konzervet eszi ,de azt sem viszi túlzásba így aztán
elég sovány hiába próbálok minőségi tápot. adni nem eszi.? Hills Royal .Esetenként csontot eszik amit én nem adok neki ezért kilopja a kukából.Mi tévő legyek vele? Köszönöm válaszát: Elvira

2014.12.04

Állatorvos

Sajnos egy macska ha valamilyen táplálékhoz hozzászokik, akkor nagyon nehezen vált. Többfélét ki kell próbálni. Ha a macska az utóbbi időben fogyott le, akkor mindenképpen vigye orvoshoz. Meg kell vizsgálni a fogait és szükség lehet egy vérvételre is, hogy kiderüljön nincsen-e betegség a háttérben. Léteznek rossz evő sovány testalkatú macskák és hízásra hajlamos állandóan evők, mindkettő lehet teljesen egészséges. A csontevést akadályozza meg, mert az gondokat okozhat. Főtt húst, porcokat viszont nyugodtan ehet a cica.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem