Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves DrNő! Érdekelne,mi a véleménye az Adragna Breeder Professional Daily kutyatápról? Jelenleg Pedigree-t eszik a németjuhászunk,és rengeteg a széklete,valamint ugy vesszük észre hogy minimálisan,de fogyott.Ez megfizethető még számunkra.Esetleg ha nem gondolja megfelelő tápnak,ajánlana hasonló ár kategóriában eledelt?Rengeteg a kínálat,csak sajnos tanácstalanok vagyunk melyik valóban jó.Köszönöm:Andrea

2014.06.20

Állatorvos

Sajnos minden táppal kapcsolatban nekem sincs tapasztalatom. Szerintem nyugodtan próbálják ki a tápot és ha továbbra is nagy mennyiségű székletet ürít a kutya, akkor váltsanak. Megpróbálhatják esetleg a Purina bárányos tápját, vagy a BioPlan száraztápot vagy a Flatazort, de a lista szinte végtelen. Borzasztó nagy a kínálat és nehéz megjósolni, hogy egy érzékenyebb emésztőrendszerű kutya melyikre hogy reagál. A prémium, magasabb árkategóriás tápok biztosan nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek nehezen emészthetők a kutyák számára (gluténmentesek, a fehérjetartalmuk állati eredetű fehérjéből származik, nincs bennük szója, színezék és ízfokozó). Felsorolok néhány jó tápot, nézzen utána, hogy milyen áron tudja beszerezni őket: Royal Canin, Hill’s, Real Nature, Select Gold, Happy Dog, Eukanuba, Premiere, Acana, Purina Pro Plan.

Vissza a kérdésekhez