Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves…..,
felháborítónak tartom, hogy egy “állatorvos” ezen a fórumon azt javasolja egy kutya gazdájának, hogy ne etessen vele nyers húst, mert csak a táp jó!! Gondolom részesedik a tápeladásokból…., vagy már elég régi a diplomája…….

2016.09.14

Állatorvos

Kedves…

Semmilyen tápeladóktól nem kapok részesedést, egyébként 2009-ben végeztem, azóta külföldön többször jártam, és folyamatosan képzem magam szakkonferenciákon Most csinálom a kutya , macska specialista szakdiplomámat. Feltehetően több ismeretem van az állatok etetéséről, mint Önnek van. Nem azt mondtam, hogy csak a táp a jó, hanem azt, hogy  nyers hús igenis veszélyes, több olyan baktérium lehet benne , ami nem csak állatra, de emberre is veszélyt jelent. Ha ezeket az információkat nem ismeri el, akkor sajnos magával van a probléma.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem