Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Frassnapf! Van egy 3,5 éves vizsla-kopó keverék kutyánk. Kérdezném, hogy normális az, hogy naponta 5-ször ürít? A vége felé már híg a széklete, egyébként meg sárgás színű? Köszönettel, Kussinszky Klaudyna

2016.04.22

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az 5 alkalom soknak hangzik, de nagyon sokban függ a széklet minősége az eleségtől amit etetnek a kutyával. Javasolnám, hogy vigyék el állatorvoshoz, aki fel tudja mérni vizsgálatokkal az állat áltános állapotát, át tudnák beszélni, hogy milyen további vizsgálatokra lenne szükség (széklet vizsgálat, esetleg hasi uh), hogy  pontosan mit eszik a kutyus és min kellene változtatni, vagy milyen gyógyszerek szükségesek, hogy megoldódjon a probléma.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem