Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves FRESSNAPF Állati Doki!

Azt szeretném kérdezni, hogy FIV+ kiscicának (nincs még 1 éves) milyen vitamint ajánlana?
Most pár napja a mandulája kicsit be van dagadva. Azt olvastam több helyen, hogy ez a fiv egyik velejárója. Szépen eszik, ha megfogom a kis duzzanatot, akkor nem jelzi, hogy fájna neki. Mit tehetek, hogy ez elmúljon, ha egyáltalán kezelhető? Azt még hozzá tenném, hogy mindig melegítve kapja a nedves kaját, és az ivó vize is langyosítva van, nehogy megfázzon. Ezzel segítek neki, vagy fölösleges?

Üdvözlettel,
Almási Anna

2016.06.08

Állatorvos

Kedves Anna!

Sajnos el kell, hogy keserítsem. A FIV egy halálos macskabetegség. Ha tényleg pozitív a cicája (mert ugye minden diagnosztikai teszt tévedhet), akkor annál többet, hogy vitaminozza (Én a VETRI DMG-t ajánlom, tudtommal ez a legjobb és legerősebb immunerősítő), vigyáz rá, nem sok mindent tehet. Egyes tanulmányok beszámolnak az interferon pozitív hatásáról- a humán nem drága, kérdezze meg az állatorvosát. Ki semmiképpen ne engedje a házból, mert fertőző, és  a többi cica is elkapja így a halálos kórságot. Sok sikert. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem