EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Fressnapf szakértő!
Hosszú idő óta használjuk a MultiFit fapellet, illetve szalmapellet almot kisállatainknak. Nagyon meg vagyunk elégedve velük, rendkívül jó minőségű termékek. Nagy bánatunkra a mi városunkban sajnos nincs üzletük és hozzánk közel sem. Csak ritkán áll módunkban Önökhöz eljutni, hogy kisállatainknak beszerezzük az almot, eleséget és jutalomfalatkákat. Az lenne a kérdésem, hogy tervezik-e a közel jövőben, hogy webáruházat is nyitnak, gondolva ezzel hűséges vásárlóikra is, akik nem mindig tudnak eljutni lakóhelyüktől messzire lévő áruházaikba?
Válaszukat – előre is megköszönve – nagyon várom!
Üdvözlettel.

2011.08.18

Állatorvos
Jelenleg még nem tervezzük webáruház üzemeltetését. Kérem, írja meg, melyik településről ír - hátha jó hírrel szolgálhatunk hamarosan, hogy az Ön közelében nyitunk esetleg új üzletet!
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem