Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Hölgyem/Uram!

Bizalommal fordulok Önhöz. A kiskutyám 6hónapod mopsz és az állatorvosom vèleménye szerint szörtüszőatkában szenved. Kapott inekciót, antibiotikumot, tactikkal kellett fürdetnem és még a száján át is kellett inekcióval adagolnom a gyógyszert. Elmúlt neki szinte már egy két hely kivételével mindenütt meggyóyúlt és most újra elkezdett rosszabbodni a helyzet , mindenfelé újra hullik a szőre. Mit tehetnék?? Nem vonom kétségbe orvosunk szaktudását , de igazából bőrkaparékot sem vizsgált. És ha félrekezeltük? És nem is az a baj??

Kérem szakértelmével segítsen nekem.

Nagyon aggódom .

2017.08.09

Állatorvos

Sajnos előfordulhat, hogy rosszabbodik újra egy kutya állapota. A gyógyulás azt jelezte, hogy a kezelés hatékony volt. Szükség lenne a kiskutya immunrendszerének támogatására és a kezelés folytatása előtt egy vérvizsgálatra, hogy a gyógyszerek nem terhelték-e meg a kölyök máját. Most szerintem mindenképpen szükség lenne több helyről vett mély bőrkaparékra, hogy igazolhassuk a szőrtüsző atkák jelenlétét, vagy esetleg más kórokozót diagnosztizáljunk. Vigye vissza a kutyát orvosához, vagy menjenek el egy bőrgyógyászati szakrendelésre (pl.: Dr. Tarpataki Noémi , Klapka Állategészségügyi Központ).

Vissza a kérdésekhez