Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves szakértő!

Másfél éves ragdoll cicám először Royal Canin Sensible tápot (ezt kapta a tenyésztőnél), majd Royal Canin Ragdoll tápot kapott. Elképzelhetőnek tartom, hogy váltanék. Elsősorban azért, mert átnézve a termékpalettájukat a MultiFit It’s Me és a Premiere száraztápok is elég jó minőségűnek tűnnek, és a kisebb kiszerelések is hasonló árfekvésben vannak a Royal Canin 10 kg-os kiszerelésű tápjaihoz. Így egyszerre nem jelentene akkora kiadást. Laikus révén nem tudom teljes biztonsággal megállapítani, hogy ezek a tápok valóban képviselnek-e olyan magas minőséget, mint a Royal Canin, ebben kérném a segítségét.

Köszönöm!

2015.10.16

Állatorvos

Nehéz a jó minőségű tápok között sorrendet felállítani. Én, ha van egy nagyon jól bevált csúcsminőségű táp, akkor nem szoktam tápváltást javasolni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem