Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves szakértő!

Problémával fordulok önhöz, mégpedig a volt pàrommal van egy cicánk , és amikor szérmentünk ő éppen elég alkoholos befolyás alatt volt . A cica ettől rettentően megrémült és mivel nekem az volt az utolsó csepp a pohárban igy aznap éjjel elhagytam! Másnap oda se ment hozzá! Ez már pár hónapja volt én azóta heti rendszereséggel látogatom őt , de a viselkedése megváltozott ! Félös lett pl hirtelen mozdulatoknál olykor olYkor fúj is ha valamitől megijed! Véleményét kérném illetve tanácsát!
Köszönettel .: Tamás

2016.08.14

Állatorvos

Kedves Tamás!

A macskák szeretik a kiszámítható dolgokat, egy részeg ember pedig nem az. Nem értik, hogy az addig kiismerhető ember mitől dülöngél esetleg csapkod, kiabál.Ettől elvesztik a biztonságérzetüket, és lehet nem csak az adott emberben, hanem a összességében a világ felé.  Ezért gondolom, hogy félőssé válhat egy cica egy ilyen szituációban, nem beszélve arról hogy a másik jól megszokott és szeretett gazdi eltűnt a környezetéből, ami ismét ront a helyzetén.

Üdv

Vissza a kérdésekhez